62 Α' 2001

Νόμος 2895/2001

Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρα­τίας και της Δημοκρατίας της Τουρκίας για τη συνεργα­σία και αμοιβαία συνδρομή μεταξύ των Τελωνειακών τους Διοικήσεων.

Άρθρο 16 - Ισχύς της Συμφωνίας
30 Μαρτίου 2001

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ
ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ Αρ. Φύλλου 62

ΝΟΜΟΣ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 2895
Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρα­ τίας και της Δημοκρατίας της Τουρκίας για τη συνεργα­ σία και αμοιβαία συνδρομή μεταξύ των Τελωνειακών τους Διοικήσεων.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Εκδίδομε τον ακόλουθο νόμο που ψήφισε η Βουλή:

Άρθρο 16Ισχύς της ΣυμφωνίαςΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 1

Η παρούσα Συμφωνία τίθεται σε ισχύ την τριακοστή ημέρα από την ημερομηνία κατά την οποία τα Μέρη γνω­ στοποιούν το ένα στο άλλο, με ανταλλαγή διπλωματικών διακοινώσεων, ότι αποδέχονται τους όρους της και ότι έ­ χουν εκπληρωθεί όλες οι εσωτερικές διαδικασίες για τη θέση της σε ισχύ.

ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 2

Η παρούσα Συμφωνία παραμένει σε ισχύ για απεριό­ ριστο χρονικό διάστημα, θα τερματισθεί με γραπτή γνω­ στοποίηση ενός από τα Μέρη, μέσω της διπλωματικής ο­ δού, οπότε θα παύσει να ισχύει έξι (6) μήνες μετά την επί­ δοση τέτοιας γνωστοποίησης. Υπεγράφη εις διπλούν στην Αθήνα, στις 4 Φεβρουαρί­ ου 2000, στην ελληνική, τουρκική και αγγλική γλώσσα. Όλα τα κείμενα είναι εξίσου αυθεντικά. Σε περίπτωση διαφοράς ως προς την ερμηνεία, υπερισχύει το αγγλικό κείμενο. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ (υπογραφή) (υπογραφή) ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΙΣΜΑΗΛ ΤΖΕΜ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΦΕΚ 1279

Αθήνα, 26 Μαρτίου 2001
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
Θεωρήθηκε και τέθηκε η Μεγάλη Σφραγίδα του Κράτους Αθήνα, 28 Μαρτίου 2001
Ο ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
Μ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ