ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡ πρωτοκόλλου 2/81373/0004/2014

«Ορισμός μελών της Επιτροπής Συντονισμού και Ελέγχων (Ε.Σ.ΕΛ.) στη Γενική Διεύθυνση Δημοσιονομικών Ελέγχων της Γενικής Γραμματείας Δημοσιονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών».

16 Οκτωβρίου 2014


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ANAΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜ/ΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Αθήνα,16 Οκτωβρίου 2014
ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Αριθμ.Πρωτ.:2/81373/0004
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ
ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: 4η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΤΜΗΜΑ : Α΄
Ταχ. Δ/νση : Πανεπιστημίου 37 Προς: Ως πίνακα αποδεκτών
: Τ.Κ.101 65 ΑΘΗΝΑ
Πληροφορίες: Μ.Ματζοράκη
Τηλέφωνο : 210-33.38.283
Fax. : 210-33.38.202
email : m.matzoraki@glk.gr
ΑΔΑ: ΩΩ4ΘΗ-Ω5Ζ

ΑΔΑ: ΩΩ4ΘΗ-Ω5Ζ

ΘΕΜΑ: «Ορισμός μελών της Επιτροπής Συντονισμού και Ελέγχων (Ε.Σ.ΕΛ.) στη Γενική Διεύθυνση Δημοσιονομικών Ελέγχων της Γενικής Γραμματείας Δημοσιονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών». Α Π Ο Φ Α Σ

Η
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Έχοντας υπόψη:
1. Τις διατάξεις:
α) του άρθρου 10 του ν.3492/2006 «Οργάνωση συστήματος ελέγχου για τη διασφάλιση της χρηστής δημοσιονομικής διαχείρισης του Κρατικού Προϋπολογισμού και των εκτός του Κρατικού Προϋπολογισμού φορέων και άλλες διατάξεις» (Α΄210), όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 1 του ν.4081/2012 (Α΄184) και τροποποιήθηκε με το άρθρο 5 του ν.4281/2014 (Α΄160).
β) του άρθρου 13 του ν.2690/1999 «Κύρωση του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας και άλλες διατάξεις» (Α΄45).
γ) του π.δ. 24/2008 «Διάρθρωση της Γενικής Διεύθυνσης Δημοσιονομικών Ελέγχων (Γ.Δ.Δ.Ε.) της Γενικής Γραμματείας Δημοσιονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και αρμοδιότητες των Διευθύνσεων και των Τμημάτων της.» (Α΄48).
δ) του άρθρου 90 του π.δ. 63/2005 «Κωδικοποίηση της νομοθεσίας για την Κυβέρνηση και τα Κυβερνητικά Όργανα» (Α’ 98). INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2014.10.17 08:25:41 EEST Reason:
Location: Athens

2. Την αριθ. Υ48/09.07.2012 απόφαση του Πρωθυπουργού «Καθορισμός αρμοδιοτήτων του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα» (Β΄2105).
3. Το γεγονός ότι από τις διατάξεις της απόφασης αυτής δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού.
4. Τις υφιστάμενες υπηρεσιακές ανάγκες.
Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε

Α. Ορίζουμε τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη της Επιτροπής Συντονισμού Ελέγχων (Ε.Σ.ΕΛ.) στη Γενική Διεύθυνση Δημοσιονομικών Ελέγχων (Γ.Δ.Δ.Ε.) της Γενικής Γραμματείας Δημοσιονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών ως εξής:
α) Στυλιανό Μαραβελάκη του Αναστασίου, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Ελέγχου Υπουργείων, Ν.Π.Δ.Δ. και Ο.Τ.Α. α΄ και β΄ βαθμού ως Πρόεδρο, ελλείψει Προϊσταμένου της Γενικής Διεύθυνσης Δημοσιονομικών Ελέγχων
β) Ιωάννη Δούκα του Θωμά, Προϊστάμενο Τμήματος της Διεύθυνσης Ελέγχου Υπουργείων, Ν.Π.Δ.Δ. και Ο.Τ.Α. α΄ και β΄ βαθμού, ως μέλος, με αναπληρώτρια του τη Μαρία Κωνσταντινίδου του Αθανασίου, Προϊσταμένη Τμήματος της ίδιας Διεύθυνσης
γ) Νικόλαο Κράκαρη του Απόστολου, Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Ελέγχου Φορέων Παροχής Υπηρεσιών Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δ.Ε.Κ.Ο.-Ν.Π.Ι.Δ. και Λοιπών Φορέων, ως μέλος, με αναπληρωτή του το Χρήστο Γκέρτζο του Αχιλλέα, Προϊστάμενο Τμήματος της ίδιας Διεύθυνσης
δ) Παναγιώτα-Γιολάντα Τουντοπούλου του Ιωάννη, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Υποστήριξης και Επικοινωνίας, ως μέλος, με αναπληρώτρια της την Ελένη Λουκέρη του Χαραλάμπους-Νικολάου, Προϊσταμένη Τμήματος της ίδιας Διεύθυνσης.
ε) Γεώργιο Τζιμάνη του Κωνσταντίνου, Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Εκτάκτων Δημοσιονομικών Ελέγχων, ως μέλος, με αναπληρωτή του το Χρήστο Εκίζογλου του Δημητρίου, υπάλληλο της Δ26-Συντονισμού και Ελέγχου Εφαρμογής Δημοσιολογιστικών Διατάξεων.
στ) Ευάγγελο Βεκρή του Ιωάννη, Προϊστάμενο της Δ26-Συντονισμού και Ελέγχου Εφαρμογής Δημοσιολογιστικών Διατάξεων, ως μέλος, με αναπληρώτριά του την Ευγενία Λιατσοπούλου του Παρασκευά, Προϊσταμένη Τμήματος της ίδιας Διεύθυνσης.
ζ) Ευσταθία Τσαντή του Σπυρίδωνος, Προϊσταμένη του Β΄ Τμήματος της Διεύθυνσης Ελέγχου Υπουργείων, Ν.Π.Δ.Δ. και Ο.Τ.Α. α΄ και β΄ βαθμού ως μέλος, με αναπληρώτριά της την Άννα Μαργαριτοπούλου του Ιωάννη, Προϊσταμένη του Δ΄ Τμήματος της Διεύθυνσης Υποστήριξης και Επικοινωνίας �
η) Γεώργιο Παρταλίδη, Οικονομολόγο, ως μέλος, με αναπληρωτή το Μανώλη
Δεδούλη, Λέκτορα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ως γραμματείς ορίζονται ο Νικόλαος Παλάτος του Γεωργίου και η Μαρία Σιούλα του Χρήστου, υπάλληλοι της Διεύθυνσης Διεύθυνσης Ελέγχου Υπουργείων, Ν.Π.Δ.Δ. και Ο.Τ.Α. α΄ και β΄ βαθμού, με αναπληρώτρια την Ελένη Πολυμέρη του Ιωάννη, ομοίως υπάλληλο της Διεύθυνσης Ελέγχου Υπουργείων, Ν.Π.Δ.Δ. και Ο.Τ.Α. α΄ και β΄ βαθμού.
Ανάλογα με το θέμα το οποίο εξετάζεται εισηγητής της ΕΣΕΛ είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος Προϊστάμενος εκ των μελών ο οποίος μετέχει στη σύνθεση της Επιτροπής χωρίς δικαίωμα ψήφου.
Στην Ε.Σ.ΕΛ. συμμετέχει με συμβουλευτική γνώμη επί των θεμάτων αρμοδιότητάς της ο Νομικός Σύμβουλος, που υπηρετεί στο Γραφείο Νομικού Συμβούλου, το οποίο έχει συσταθεί στη Γ.Δ.Δ.Ε.
Β. Η Επιτροπή έχει τις αρμοδιότητες που αναφέρονται στις διατάξεις του ν.
3492/2006
(Α΄210), όπως ισχύει και μπορεί να καλεί πρόσωπα από την Ελλάδα ή την αλλοδαπή, για την εξέταση εξειδικευμένων θεμάτων σχετικών με το αντικείμενο
της Γ.Δ.Δ.Ε.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ:
Ι.ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ
1. Μέλη Επιτροπής ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
2. Γραμματεία Επιτροπής ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ
ΙΙ.ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ
1. Γραφείο Υπουργού Οικονομικών
2. Γραφείο Αναπληρωτή Υπουργού
Οικονομικών
3. Γραφείο Γενικού Γραμματέα
Δημοσιονομικής Πολιτικής
4. κ.κ.Γενικούς Διευθυντές Γ.Λ.Κράτους
5. Δ4-Προσωπικού
Τμήμα Α’
Ο Προϊστάμενος Διεκπεραίωσης κ.α.α.