Εγκύκλιος ΑΡ πρωτοκόλλου ΔΕΕΦ Γ 1191910 ΕΞ 2018/2018

Αποστολή του «Εγχειριδίου με χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία χορήγησης Α.Φ.Μ. και υποβολή Δηλώσεων Φ.Π.Α. από υπόχρεους που είναι εγκατεστημένοι σε άλλο κράτος-μέλος της Ε.Ε. ή σε τρίτη χώρα» στην αγγλική γλώσσα για ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Α.Α.Δ.Ε. καθώς και στην Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη αυτής. (Στόχος Σ.4.1.24 Ε.Σ. 2017) .

28 Δεκεμβρίου 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΑΔΕ

 Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΜΜΕΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ

Ταχ. Δ/νση : Σίνα 2-4
Ταχ. Κώδικας : 106 72 Αθήνα
Πληροφορίες : Δ. Φραγκουλοπούλου
Τηλέφωνο : 213 2122435
Fax : 210 3645413
E-Mail : d.fragkoulopoulou@aade.gr
Url : www . aade . gr

ΕΠΕΙΓΟΝ

Αθήνα, 28.12.2018
Αριθ. Πρωτ.: ΔΕΕΦ Γ 1191910 ΕΞ 2018

ΠΡΟΣ : Δ/νση Υποστήριξης Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών

ΚΟΙΝ.: Δ.Ο.Υ. Α΄ Αθηνών

Θέμα: Αποστολή του «Εγχειριδίου με χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία χορήγησης Α.Φ.Μ. και υποβολή Δηλώσεων Φ.Π.Α. από υπόχρεους που είναι εγκατεστημένοι σε άλλο κράτος-μέλος της Ε.Ε. ή σε τρίτη χώρα» στην αγγλική γλώσσα για ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Α.Α.Δ.Ε. καθώς και στην Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη αυτής. (Στόχος Σ.4.1.24 Ε.Σ. 2017)

Σας αποστέλλουμε συνημμένα αρχείο που περιλαμβάνει την αγγλική έκδοση του «Εγχειριδίου με χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία χορήγησης Α.Φ.Μ. και υποβολή Δηλώσεων Φ.Π.Α. από υπόχρεους που είναι εγκαταστημένοι σε άλλο κράτος-μέλος της Ε.Ε. ή σε τρίτη χώρα». Σας ενημερώνουμε ότι η μετάφραση του εγχειριδίου έχει ελεγχθεί ως προς την ορθότητα της απόδοσης στην αγγλική αρμοδίως από το Αυτοτελές Τμήμα Διοίκησης – Γρ. Β΄.

Παρακαλούμε για:

α) την ανάρτηση της αγγλικής έκδοσης του εγχειριδίου στην ιστοσελίδα της Α.Α.Δ.Ε. καιβ) την καταχώρηση του εγχειριδίου στην Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη της Α.Α.Δ.Ε. (στη διαδρομή Πληροφοριακό Υλικό / Ενημερωτικό Υλικό. Έτος 2018) και τη συσχέτισή του με την ενότητα του «Φόρου Προστιθέμενης Αξίας» της θεματικής κατηγορίας «Φορολογικά Θέματα».

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ Α.Α.Δ.Ε.

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ

ΑΙΚ. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Εσ. Διανομή:
1. Γρ. Διοικητή Α.Α.Δ.Ε.

2. Γρ. Γεν. Δ/ντη Φορολογικής Διοίκησης
3. Δ/νση Εφαρμογής Έμμεσης Φορολογίας – Τμ. Α΄, Β΄, Γ΄
4. Δ/νση Ελέγχων – Τμ. Ε΄
5. Δ/νση Οργάνωσης
6. Αυτοτελές Τμήμα Συντονισμού, Μεταρρυθμιστικών Δράσεων και Επικοινωνίας