ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΡ πρωτοκόλλου Δ. ΟΡΓ. Δ 1152452 ΕΞ 2019/2019

Αποστολή ενημερωτικής αφίσας, με τίτλο «Δασμοφορολογικές απαλλαγές σε προϊόντα που εισάγουν πρόσωπα που ταξιδεύουν από τρίτες χώρες», στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα.

05 Νοεμβρίου 2019

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΑΔΕ

Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων
ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
& ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ (Γ.Δ.Α.Δ.Ο.)
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ (Δ.ΟΡΓ.)
ΤΜΗΜΑ Δ’


Ταχ. Δ/νση : Λεωχάρους 2
10184 ΑΘΗΝΑ
Πληροφορίες : Ιωάννα Ράνιου
Τηλέφωνο : 210-3222577
Fax : 210-3230829
Url : www.aade.gr

Αθήνα , 5 Νοεμβρίου 2019
Αριθ. Πρωτ.: Δ. ΟΡΓ. Δ 1152452 ΕΞ 2019
ΠΡΟΣ
: Τους Αποδέκτες του
Πίνακα Διανομής

ΘΕΜΑ: Αποστολή ενημερωτικής αφίσας, με τίτλο «Δασμοφορολογικές απαλλαγές σε προϊόντα που εισάγουν πρόσωπα που ταξιδεύουν από τρίτες χώρες», στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα.

1. Στέλνουμε, συνημμένα, σε ηλεκτρονική μορφή, δύο (2) αρχεία, που περιέχουν το επικαιροποιημένο κείμενο της αφίσας, με τίτλο «Δασμοφορολογικές απαλλαγές σε προϊόντα που εισάγουν πρόσωπα που ταξιδεύουν από τρίτες χώρες», στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα, αντίστοιχα και παρακαλούμε, όπως, με μέριμνά σας:
α) γίνει εκτύπωση και αναπαραγωγή της, σε όσα αντίτυπα κρίνετε ότι απαιτούνται και
β) αναρτηθεί το εκτυπωμένο κείμενο σε εμφανή για το κοινό σημεία (όπως, στην είσοδο του κτιρίου στέγασης της Υπηρεσίας, στους χώρους αναμονής του κοινού, στις πύλες εισόδου και εξόδου των ταξιδιωτών, κλπ.), για την καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωσή του και για την διευκόλυνση του έργου των υπηρεσιών σας.
2. Επισημαίνεται ότι το κείμενο της προαναφερθείσας αφίσας καταρτίστηκε από την καθ’ ύλην αρμόδια Διεύθυνση Δασμολογικών Θεμάτων, Ειδικών Καθεστώτων & Απαλλαγών της Γενικής Διεύθυνσης Τελωνείων & Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης (Γ.Δ.Τ. & Ε.Φ.Κ.), η οποία παρακαλείται, σε περίπτωση μεταβολής του, να ενημερώνει αμέσως τη Διεύθυνση Οργάνωσης, με έγγραφό της, προκειμένου να προβαίνει στην επικαιροποίηση αυτής.
3. Το παρόν, αποστέλλεται, επίσης, στη Διεύθυνση Στρατηγικής Τεχνολογιών Πληροφορικής (ΔΙ.Σ.ΤΕ.ΠΛ.) της Γενικής Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Γ.Δ.ΗΛΕ.Δ.), η οποία παρακαλείται, ύστερα από συνεργασία με το Αυτοτελές Τμήμα Συντονισμού Μεταρρυθμιστικών Δράσεων και Επικοινωνίας (Α.Τ.Σ.ΜΕ.Δ.Ε.), να καταχωρήσει το ηλεκτρονικό αρχείο της αφίσας, στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα, στην ιστοσελίδα της Α.Α.Δ.Ε.: www.aade.gr και στην Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη αυτής.

Με εντολή Διοικητή της
Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων
Ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης
Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργάνωσης
Νικόλαος Βλάχος