ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΡ πρωτοκόλλου ΔΔΑΔ Β 1007734 ΕΞ 2019/2019

« ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ »

17 Ιανουαρίου 2019

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΑΔΕ

Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ
ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ
ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ
ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
ΤΜΗΜΑ Β΄


Ταχ. Δ/νση : Καρ.Σερβίας 10
Ταχ. Κώδικας : 101 84 ΑΘΗΝΑ
Πληροφορίες : Α..Γιαννούλη
Α.Μεσσήνης
Τηλέφωνο : 210 3375415
Fax : 2103375049
E-Mail : a.giannouli@mofadm.gr
Url : www.aade.gr

Αθήνα, 17-01-2019
Αριθ. Πρωτ.:ΔΔΑΔ Β 1007734 ΕΞ 2019
ΠΡΟΣ:
ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΠΙΝΑΚΑΣ
ΔΙΑΝΟΜΗΣ

ΘΕΜΑ: « ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ »

Σε συνέχεια της από 30/10/2018 συνάντησης παρουσία του Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε και Προϊσταμένων Γενικών Δ/νσεων και Διευθύνσεων υπηρεσιών της Κεντρικής Υπηρεσίας της Α.Α.Δ.Ε , αποφασίστηκαν τα κάτωθι σχετικά με τις μετακινήσεις των υπαλλήλων της Α.Α.Δ.Ε στο εξωτερικό:
Α. Ο μετακινούμενος υπάλληλος το αργότερο είκοσι ημέρες πριν την πραγματοποίηση της μετακίνησης του στο εξωτερικό, θα προσκομίζει στην υπηρεσία μας τα παρακάτω:
1) Το υπηρεσιακό σημείωμα στο οποίο θα αναφέρονται όλα τα στοιχεία που αφορούν το συγκεκριμένο υπηρεσιακό ταξίδι (Έχουν σταλεί σχετικές οδηγίες),
2) Το ενημερωτικό σημείωμα προς τον Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε στο οποίο θα αναφέρονται οι απόψεις επί των θεμάτων της σύσκεψης υπογεγραμμένο από τον αρμόδιο Γενικό Διευθυντή,
3) Την πρόσκληση των διοργανωτών και την ατζέντα εάν αυτή υπάρχει.
Β. Εν συνεχεία η υπηρεσία μας θα εκδίδει την απόφαση μετακίνησης εκτός έδρας η οποία μαζί με τα παραπάνω δικαιολογητικά θα διαβιβάζονται στο Γραφείο του Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε για έγκριση και υπογραφή.
Τα παραπάνω σκοπό έχουν την συντόμευση της διαδικασίας υπογραφής της απόφασης μετακίνησης εκτός έδρας ώστε ο υπάλληλος να έχει τον απαιτούμενο χρόνο για έκδοση των εισιτηρίων και διανυκτέρευσης.
Σημειώνεται ότι για τα ταξίδια που υλοποιούνται στα πλαίσια των προγραμμάτων FISCALIS και Τελωνεία 2020 θα ακολουθείται η υφιστάμενη διαδικασία ήτοι : έγκριση του σχετικού ενημερωτικού σημειώματος από τον αρμόδιο Γενικό Δ/ντη και από τον Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε και κατόπιν θα ακολουθεί η υποβολή του αντιστοίχου αιτήματος δέσμευσης πίστωσης για υπογραφή στον αρμόδιο Διατάκτη.

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ
Η ΑΝ. ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ &
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
ΣΟΦΙΑ ΣΕΧΠΕΡΙΔΟΥ