ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΡ πρωτοκόλλου Δ. ΟΡΓ. Δ 1152450 ΕΞ 2019/2019

Έκδοση του «Οδηγού για την ενημέρωση των ταξιδιωτών», Οκτωβρίου 2019.

05 Νοεμβρίου 2019

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΑΔΕ

Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων
ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
& ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ (Γ.Δ.Α.Δ.Ο.)
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ (Δ.ΟΡΓ.)
ΤΜΗΜΑ Δ’


Ταχ. Δ/νση : Λεωχάρους 2
10184 ΑΘΗΝΑ
Πληροφορίες : Ιωάννα Ράνιου
Τηλέφωνο : 210-3222577
Fax : 210-3230829
Url : www.aade.gr

Αθήνα , 5 Νοεμβρίου 2019
Αριθ. Πρωτ.: Δ. ΟΡΓ. Δ 1152450 ΕΞ 2019
ΠΡΟΣ :
Τους Αποδέκτες του
Πίνακα Διανομής

ΘΕΜΑ: Έκδοση του «Οδηγού για την ενημέρωση των ταξιδιωτών», Οκτωβρίου 2019.

1. Στέλνουμε, συνημμένα, για ενημέρωσή σας και χρήση από τις υπηρεσίες σας, τον αναφερόμενο στο θέμα Οδηγό, για την υποστήριξη του έργου των υπαλλήλων σας και την ορθή και έγκυρη πληροφόρηση των ενδιαφερόμενων πολιτών, για τα θέματα που περιλαμβάνονται σε αυτόν και επισημαίνουμε ότι:
α) Η ύλη του προαναφερθέντος Οδηγού καταρτίστηκε από τις καθ’ ύλην αρμόδιες Διευθύνσεις: Δασμολογικών Θεμάτων, Ειδικών Καθεστώτων & Απαλλαγών, Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης (Ε.Φ.Κ.) & Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (Φ.Π.Α.) και Στρατηγικής Τελωνειακών Ελέγχων & Παραβάσεων (Δ.Σ.Τ.Ε.Π.) της Γενικής Διεύθυνσης Τελωνείων & Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης (Γ.Δ.Τ. & Ε.Φ.Κ.).
β) Οι ως άνω Υπηρεσίες, στις οποίες αποστέλλεται, επίσης, το παρόν παρακαλούνται, σε περίπτωση μεταβολής της ύλης του Οδηγού, κατά τον τομέα αρμοδιότητάς τους, να ενημερώνουν αμέσως τη Διεύθυνση Οργάνωσης, με έγγραφό τους, προκειμένου να προβεί στην επικαιροποίηση αυτής.
2. Το παρόν, αποστέλλεται, επίσης, στη Διεύθυνση Στρατηγικής Τεχνολογιών Πληροφορικής (ΔΙ.Σ.ΤΕ.ΠΛ.) της Γενικής Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Γ.Δ.ΗΛΕ.Δ.), η οποία παρακαλείται, ύστερα από συνεργασία με το Αυτοτελές Τμήμα Συντονισμού Μεταρρυθμιστικών Δράσεων και Επικοινωνίας (Α.Τ.Σ.ΜΕ.Δ.Ε.), να καταχωρήσει το ηλεκτρονικό αρχείο του Εγχειριδίου στην ιστοσελίδα της Α.Α.Δ.Ε.: www.aade.gr και στην Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη αυτής.

Με εντολή Διοικητή της
Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων
Ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης
Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργάνωσης
Νικόλαος Βλάχος